558 osób online (363 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Koktajl bananowo-daktylowy
Banan, miąższ 120 g (sztuka bez skóry) Zamienniki
Daktyle, suszone 40 g (garść) Zamienniki
Kakao 16%, proszek 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Mleko migdałowe bez cukru, wzbogacone w wapń 400 g (niespełna dwie szklanki) Zamienniki
Energia 418 kcal
Białko: 8 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 70 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Daktyle namoczyć w wodzie, odcisnąć po 10 minutach, dodać kawałki banana. Wszystkie składniki przełożyć do blendera i zmiksować na gładką konsystencję.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego