550 osób online (357 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy na mleku, chleb z szynką i pomidorem
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka ) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Makaron razowy 20 g (2 łyżki suchego) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Energia 347 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 7 g
Węglowodany: 52 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować na mleku, lekko posłodzić i posolić do smaku; zrobić kanapkę z szynką i pomidorem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego