356 osób online (231 desktop_mac) (125 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki żytnie z jogurtem i morelami posypane pestkami i zarodkami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 170 g (opakowanie) Zamienniki
Płatki żytnie 30 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Zarodki pszenne 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Morele, suszone 20 g (2-3 sztuki) Zamienniki
Dynia, pestki 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 350 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Płatki, pokrojone morele i pestki zalać wrzątkiem przykryć i chwilę odczekać. Po 5-10 minutach dodać zarodki i jogurt naturalny, wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego