552 osoby online (359 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Jogurt owsiano-owocowy z kokosem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 250 g (opakowanie) Zamienniki
Płatki owsiane 20 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Banan, miąższ 80 g (mała sztuka) Zamienniki
Kiwi 70 g (sztuka) Zamienniki
Wiórki kokosowe 8 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Siemię lniane 5 g (łyżeczka) Zamienniki
Energia 414 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Płatki owsiane i siemię zmiksować na proszek. Dodać jogurt i kiwi. Zmiksować na gładką masę i wyłożyć do miseczki. Posypać chipsami lub wiórkami kokosowymi, dodać banana pokrojonego na plasterki lub inny lubiany owoc.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego