540 osób online (351 desktop_mac) (189 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Koktajl jagodowo-bananowy z nutą kardamonu
Jarmuż 40 g (2 garści) Zamienniki
Banan 120 g (średnia sztuka) Zamienniki
Czarne jagody 75 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Płatki jaglane 20 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Mleko ryżowe bez cukru, wzbogacone w wapń 400 g (2 niepełne szklanki) Zamienniki
Kardamon 1 g (do smaku) Zamienniki
Energia 420 kcal
Białko: 6 g
Tłuszcz: 6 g
Węglowodany: 89 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Wszystkie składniki umieść w blenderze i zmiksować na gładką konsystencję. 

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego