544 osoby online (353 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Koktajl malinowo-rozmarynowy
Kefir, 2% tłuszczu 400 g (niepełne dwie szklanki) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Banan 120 g (średnia sztuka bez skóry) Zamienniki
Maliny 120 g (szklanka) Zamienniki
Daktyle, suszone 10 g (2 sztuki) Zamienniki
Rozmaryn świeży 1 g (gałązka) Zamienniki
Energia 493 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 74 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

Daktyle wraz z maślanką zmiksować na gładką masę. Dodać kawałki banana i maliny. Wszystkie składniki zmiksować wraz zrozmarynem. Koktajl podawać schłodzony.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego