254 osoby online (165 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tosty z awokado i jajkiem
Jaja kurze całe 60 g (sztuka) Zamienniki
Pieczywo tostowe, grahamowe 75 g (3 kromki) Zamienniki
Czosnek 2 g (ząbek) Zamienniki
Szczypiorek 5 g (łyżka) Zamienniki
Awokado 35 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Energia 349 kcal
Białko: 14 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 44 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

Dojrzałe awokado rozgnieść widelcem z solą i pieprzem. Jajko usmażyć jak jajecznicę lub ugotować. Kłaść pastę z awokado i jajka na zapieczone kromki i posypać obficie szczypiorkiem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego