Twarożek z pomidorkami i oliwą
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 100 g (5 łyżek stołowych) | Zamienniki |
Ser twarogowy chudy | 100 g (1/2 kostki) | Zamienniki |
Oliwa z oliwek | 3 g (1/2 łyżeczki) | Zamienniki |
Pomidorki koktajlowe | 100 g (5 sztuk) | Zamienniki |
Energia | 200 kcal |
Białko: | 25 g |
Tłuszcz: | 6 g |
Węglowodany: | 13 g |
Błonnik: | 1 g |
Sposób przygotowania
Twaróg wymieszać z jogurtem, oliwą i pokrojonymi pomidorkami. Doprawić pieprzem grubo mielonym.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego