557 osób online (362 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Twarożek z pomidorkami i oliwą
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (5 łyżek stołowych) Zamienniki
Ser twarogowy chudy 100 g (1/2 kostki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 3 g (1/2 łyżeczki) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 100 g (5 sztuk) Zamienniki
Energia 200 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 6 g
Węglowodany: 13 g
Błonnik: 1 g
Sposób przygotowania

Twaróg wymieszać z jogurtem, oliwą i pokrojonymi pomidorkami. Doprawić pieprzem grubo mielonym.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego