103 osoby online (67 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z tofu i warzywami, grejfrut
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 70 g (porcja) Zamienniki
Marchew 100 g (2 sztuki) Zamienniki
Włoszczyzna pokrojona w paski (bez marchewki) 200 g (2 szklanki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 180 g (kostka) Zamienniki
Grejpfrut czerwony 130 g (1/2 średniej sztuki bez skóry) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Energia 678 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 103 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego