100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Omlet na maśle z zieloną papryką, polany jogurtem naturalnym z ogórkiem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (kubeczek) Zamienniki
Jaja kurze całe 100 g (2 sztuki) Zamienniki
Masło ekstra 10 g (2 płaskie łyżeczki) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Ogórek kwaszony 100 g (1-2 sztuki) Zamienniki
Energia 351 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 24 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

Jajka wybić, wymieszać i smażyć na maśle, dodać kawałki papryki, gotowy omlet polać gęstym jogurtem naturalnym wymieszanym ze startym ogórkiem kiszonym.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego