546 osób online (355 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Pieczone udko kurczaka z ziemniakami i fasolką szparagową
Mięso z ud kurczaka, bez skóry 130 g (1 średnie udko ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka ) Zamienniki
Fasola szparagowa 200 g (2 szklanki pokrojonej ) Zamienniki
Ziemniaki 150 g (2-3 średnie sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 358 kcal
Białko: 30 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 38 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, piec w folii aluminiowej. Fasolkę ugotować i podawać polaną oliwą. Zienniaki ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego