205 osób online (133 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Pieczony dorsz z marchewką
Dorsz, świeży, filety bez skóry 150 g (2 średnie filety ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki ) Zamienniki
Koper ogrodowy 15 g (2 łyżki posiekanego ) Zamienniki
Marchew 200 g (2 duże sztuki) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 średniej sztuki) Zamienniki
Energia 346 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 20 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

filety skropić oliwą i sokiem z cytryny, posypać koperkiem i przyprawić do smaku solą i pieprzem, piec w piekarniku do miękkości. Pokrojoną w kostkę marchewkę ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego