550 osób online (357 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z makaronu, kurczaka i papryki
Mięso z kurczaka wędzonego, bez skóry 40 g (2 plastry ) Zamienniki
Makaron razowy 30 g (3 łyżki suchego) Zamienniki
Papryka czerwona 50 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Papryka zielona 50 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Musztarda 10 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Energia 190 kcal
Białko: 14 g
Tłuszcz: 2 g
Węglowodany: 31 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować, dodać pokrojone w kostkę mięso z kurczaka i kawałki papryki. Przyprawić musztardą i ulubionymi ziołami do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego