550 osób online (357 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka ze świeżych warzyw z fetą
Ser Feta 16% tł. 40 g (2 plastery) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Pomidor 100 g (mała sztuka) Zamienniki
Rukola 60 g (2 garście) Zamienniki
Kukurydza, konserwowa 40 g (2 łyżki) Zamienniki
Energia 263 kcal
Białko: 10 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 16 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

Warzywa pokroić na kawałki, posypać fetą i polać oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego