149 osób online (97 desktop_mac) (52 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu sojowe z indykiem, surówka z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 20 g (1 łyżka) Zamienniki
Mięso z piersi indyka, bez skóry 100 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Marchew 50 g (sztuka) Zamienniki
Seler korzeniowy 100 g (1/3 sztuki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 348 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 7 g
Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę tofu i kawałki indyka poddusić na patelni razem z marchewką, oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku. Selera zetrzeć na tarce, dodać jogurt i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego