251 osób online (163 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Udko kurczaka z fasolką szparagową
Mięso z ud kurczaka, bez skóry 150 g (1 średnie udko ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki ) Zamienniki
Fasola szparagowa 100 g (1 szklanka pokrojonej ) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 343 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 7 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, piec w folii aluminiowej. Fasolkę ugotować i podawać polaną oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego