300 osób online (195 desktop_mac) (105 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Bananowe pancakes z jogurtem i owocami
Jaja kurze całe 60 g (sztuka) Zamienniki
Płatki owsiane 50 g (5 łyżek stołowych) Zamienniki
Banan, miąższ 160 g (2 małe sztuki) Zamienniki
Borówka amerykańska 50 g (garść) Zamienniki
Jogurt naturalny typu greckiego Tolonis 80 g (4 łyżki stołowe) Zamienniki
Energia 546 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 84 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Dojrzałe banany rozgnieść widelcem lub zmiksować, dodać jajka i płatki owsiane, wymieszać. Smażyć małe placuszki. Układać je jeden na drugi a na koniec polać jogurtem i posypać owocami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego