103 osoby online (67 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Budyń na mleku z malinami
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka ) Zamienniki
Maliny 140 g (1 szklanka) Zamienniki
Miód pszczeli 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Budyń w proszku 30 g (1/2 opakowania) Zamienniki
Energia 339 kcal
Białko: 10 g
Tłuszcz: 5 g
Węglowodany: 71 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

budyń (np. waniliowy) ugotować na mleku zgodnie z instrukcją na opakowaniu, posłodzić miodem do smaku. Do gotowego budyniu dodać maliny.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego