200 osób online (130 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Bukiet jarzyn z soczewicą i serem
Ser, Gouda tłusty 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Olej rzepakowy 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Soczewica czerwona, nasiona suche 30 g (3 łyżki) Zamienniki
Bukiet z jarzyn wiosennych, mrożony 250 g (pół opakowania) Zamienniki
Energia 353 kcal
Białko: 26 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 36 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

Soczewicę ugotować do miękkości. Bukiet jarzyn wyłożyć na rozgrzany olej, dodać ugotowaną soczewicę, poddusić do miękkości warzyw, wymieszać, przyprawić do smaku. Na koniec posypać startym na tarce serem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego