551 osób online (358 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Bukiet jarzyn z soczewicą i serem
Ser, Gouda tłusty 75 g (3 plastry) Zamienniki
Olej rzepakowy 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Soczewica czerwona, nasiona suche 60 g (6 łyżek stołowych) Zamienniki
Bukiet z jarzyn wiosennych, mrożony 250 g (pół opakowania) Zamienniki
Energia 614 kcal
Białko: 43 g
Tłuszcz: 32 g
Węglowodany: 53 g
Błonnik: 14 g
Sposób przygotowania

Soczewicę ugotować do miękkości. Bukiet jarzyn dusić na oleju, dodać ugotowaną soczewicę, dusić do miękkości warzyw. Doprawić ulubionymi przyprawami (zioła prowansalskie/kmin rzymski). Na koniec posypać serem żółtym.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego