Bułka z łososiem i warzywami, sok warzywny
| Łosoś, wędzony | 30 g (1/3 opakownia) | Zamienniki |
| Bułki grahamki | 90 g (duża sztuka) | Zamienniki |
| Pomidor | 60 g (3 plastry) | Zamienniki |
| Sałata | 10 g (2 liście) | Zamienniki |
| Sok wielowarzywny | 250 g (szklanka) | Zamienniki |
| Ogórek gruntowy | 50 g (sztuka) | Zamienniki |
| Energia | 355 kcal |
| Białko: | 18 g |
| Tłuszcz: | 5 g |
| Węglowodany: | 69 g |
| Błonnik: | 10 g |
Sposób przygotowania
Bułkę przekroić i włożyć do środka warzywa i łososia. Sok można wymienic na sok pomidorowy lub świeże warzywa.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
