Bułka z łososiem i warzywami, sok warzywny
Łosoś, wędzony | 30 g (1/3 opakownia) | Zamienniki |
Bułki grahamki | 90 g (duża sztuka) | Zamienniki |
Pomidor | 60 g (3 plastry) | Zamienniki |
Sałata | 10 g (2 liście) | Zamienniki |
Sok wielowarzywny | 250 g (szklanka) | Zamienniki |
Ogórek gruntowy | 50 g (sztuka) | Zamienniki |
Energia | 355 kcal |
Białko: | 18 g |
Tłuszcz: | 5 g |
Węglowodany: | 69 g |
Błonnik: | 10 g |
Sposób przygotowania
Bułkę przekroić i włożyć do środka warzywa i łososia. Sok można wymienic na sok pomidorowy lub świeże warzywa.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego