247 osób online (160 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Bułka z pastą jajeczną i ogórkiem; migdały
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (1/3 kubeczka) Zamienniki
Bułka owsiana 50 g (sztuka) Zamienniki
Groszek zielony, konserwowy, bez zalewy 50 g (1/4 szklanki) Zamienniki
Ogórek kwaszony 100 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Jaja gotowane 60 g (1 sztuka) Zamienniki
Energia 347 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 44 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Jajko ugotować i rozgnieść widelcem lub blenderem razem z groszkiem. Dodać pokrojonego drobno ogórka, jogurt i doprawić. Jeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego