Bułka z wędliną i serkiem fromage; herbata
| Serek typu "Fromage", naturalny | 20 g (1 łyżka) | Zamienniki |
| Szynka wołowa, gotowana | 15 g (1 cienki plasterek) | Zamienniki |
| Masło ekstra | 10 g (2 płaskie łyżeczki) | Zamienniki |
| Bułki grahamki | 50 g (1 mała sztuka) | Zamienniki |
| Pomidor | 100 g (1 mała sztuka) | Zamienniki |
| Kiełki (mieszanka) | 15 g (1 mała garść) | Zamienniki |
| Herbata, napar bez cukru | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
| Energia | 330 kcal |
| Białko: | 12 g |
| Tłuszcz: | 17 g |
| Węglowodany: | 36 g |
| Błonnik: | 5 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
