Bułki owsiane z masłem i twarogiem z ogórkiem; gruszka; sok pomidorowy
Ser twarogowy chudy | 100 g (1/2 kostki ) | Zamienniki |
Masło ekstra | 15 g (3 płaskie łyżeczki) | Zamienniki |
Bułka owsiana | 75 g (1,5 średniej sztuki) | Zamienniki |
Ogórek wężowy | 100 g (kawałek) | Zamienniki |
Gruszka | 200 g (1 duża sztuka) | Zamienniki |
Sok pomidorowy | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
Energia | 587 kcal |
Białko: | 31 g |
Tłuszcz: | 17 g |
Węglowodany: | 87 g |
Błonnik: | 8 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego