Bułki owsiane z masłem i twarogiem z ogórkiem; gruszka; sok pomidorowy
| Ser twarogowy chudy | 100 g (1/2 kostki ) | Zamienniki |
| Masło ekstra | 15 g (3 płaskie łyżeczki) | Zamienniki |
| Bułka owsiana | 75 g (1,5 średniej sztuki) | Zamienniki |
| Ogórek wężowy | 100 g (kawałek) | Zamienniki |
| Gruszka | 200 g (1 duża sztuka) | Zamienniki |
| Sok pomidorowy | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
| Energia | 587 kcal |
| Białko: | 31 g |
| Tłuszcz: | 17 g |
| Węglowodany: | 87 g |
| Błonnik: | 8 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
