553 osoby online (359 desktop_mac) (194 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Burgery z tofu i guacamole
Bułki grahamki 90 g (duża sztuka) Zamienniki
Pomidor 40 g (2 plastry) Zamienniki
Rukola 25 g (garść) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Cebula czerwona 40 g (2 plastry) Zamienniki
Tofu wędzone, Polsoja 100 g (1/2 kostki) Zamienniki
Energia 482 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Tofu pokroić na plastry i podsmażyć na suchej patelni. Cebulę i pomidora pokroić w plastry. Z awokado przygotować guakamole. Przekładać na zmianę grahamka, awokado, rukola, cebula, pomidor, tofu, cebula, awokado, pomidor, bułka. Doprawić do smaku w zależności od potrzeby.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego