254 osoby online (165 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Carpaccio z buraka z orzechami i rukolą
Chleb żytni pytlowy 60 g ( 2 kromki) Zamienniki
Burak 200 g (2 sztuki) Zamienniki
Rukola 40 g (2 garści) Zamienniki
Orzechy włoskie 20 g (5 sztuk) Zamienniki
Ocet balsamiczny 12 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Ser kozi, półtwardy 40 g (porcja) Zamienniki
Energia 515 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 59 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Buraki upiec w całości i pokroić na plasterki. Na talerzu układać umytą rukolę, buraki, posypać pokruszonym serem kozim oraz orzechami. Całość polać octem balsamicznym, doprawiać solą i świeżo mielonym pieprzem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego