253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb chrupki; pasta z makreli i twarogu; cykoria
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (3/4 kubeczka) Zamienniki
Ser twarogowy półtłusty 50 g (gruby plaster) Zamienniki
Makrela, wędzona 100 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Chleb chrupki 22 g (2 kromki) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Szczypiorek 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Energia 452 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 30 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

Pasta - makrelę dokładnie pozbawić ośći, dodać rozdrobniony twaróg, szczypior, jogurt i wymieszać. Jeść na chlebie chrupkim.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego