Chleb chrupki; pasta z makreli i twarogu; cykoria
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 100 g (pół szklanki) | Zamienniki |
Ser twarogowy chudy | 50 g (1 gruby plaster) | Zamienniki |
Makrela, wędzona | 100 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Chleb chrupki | 33 g (3 kromki) | Zamienniki |
Cykoria | 100 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Szczypiorek | 20 g (2 łyżki) | Zamienniki |
Energia | 493 kcal |
Białko: | 40 g |
Tłuszcz: | 21 g |
Węglowodany: | 39 g |
Błonnik: | 3 g |
Sposób przygotowania
Pasta - makrelę dokładnie pozbawić ośći, dodać rozdrobniony twaróg, szczypior, jogurt i wymieszać. Jeść na chlebie chrupkim.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego