252 osoby online (164 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb chrupki; pasta z makreli i twarogu; cykoria
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (pół szklanki) Zamienniki
Ser twarogowy chudy 50 g (1 gruby plaster) Zamienniki
Makrela, wędzona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Chleb chrupki 33 g (3 kromki) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Szczypiorek 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Energia 493 kcal
Białko: 40 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 39 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

Pasta - makrelę dokładnie pozbawić ośći, dodać rozdrobniony twaróg, szczypior, jogurt i wymieszać. Jeść na chlebie chrupkim.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego