Chleb chrupki, Pasta z twarogu z tuńczykiem i dodatkami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 100 g (3/4 kubeczka) | Zamienniki |
Ser twarogowy półtłusty | 100 g (pół kostki) | Zamienniki |
Tuńczyk w oleju | 50 g (1/2 puszki) | Zamienniki |
Chleb chrupki | 22 g (2 kromki) | Zamienniki |
Zarodki pszenne | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
Kukurydza, konserwowa | 50 g (1/3 szklanki) | Zamienniki |
Energia | 445 kcal |
Białko: | 39 g |
Tłuszcz: | 18 g |
Węglowodany: | 51 g |
Błonnik: | 6 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego