Chleb chrupki, Pasta z twarogu z tuńczykiem i dodatkami
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 100 g (3/4 kubeczka) | Zamienniki |
| Ser twarogowy półtłusty | 100 g (pół kostki) | Zamienniki |
| Tuńczyk w oleju | 50 g (1/2 puszki) | Zamienniki |
| Chleb chrupki | 22 g (2 kromki) | Zamienniki |
| Zarodki pszenne | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
| Kukurydza, konserwowa | 50 g (1/3 szklanki) | Zamienniki |
| Energia | 445 kcal |
| Białko: | 39 g |
| Tłuszcz: | 18 g |
| Węglowodany: | 51 g |
| Błonnik: | 6 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
