102 osoby online (66 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb chrupki, Pasta z twarogu z tuńczykiem i dodatkami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (3/4 kubeczka) Zamienniki
Ser twarogowy półtłusty 100 g (pół kostki) Zamienniki
Tuńczyk w oleju 50 g (1/2 puszki) Zamienniki
Chleb chrupki 22 g (2 kromki) Zamienniki
Zarodki pszenne 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Kukurydza, konserwowa 50 g (1/3 szklanki) Zamienniki
Energia 445 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 51 g
Błonnik: 6 g
Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego