Chleb pełnoziarnisty z serem żółtym i papryką; jabłko; sok pomidorowy
Ser, Gouda tłusty | 60 g (2 plastry ) | Zamienniki |
Masło ekstra | 5 g (1 płaska łyżeczka) | Zamienniki |
Chleb żytni pełnoziarnisty | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
Papryka czerwona | 200 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Jabłko | 200 g (1 duża sztuka) | Zamienniki |
Sok pomidorowy | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
Energia | 597 kcal |
Białko: | 28 g |
Tłuszcz: | 22 g |
Węglowodany: | 109 g |
Błonnik: | 13 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego