Chleb pełnoziarnisty z serem żółtym, sałata z oliwą; jogurt
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 100 g (1/2 szklanki) | Zamienniki |
| Ser, Gouda tłusty | 60 g (2 plastry ) | Zamienniki |
| Oliwa z oliwek | 10 g (2 łyżeczki) | Zamienniki |
| Masło ekstra | 10 g (2 płaskie łyżeczki) | Zamienniki |
| Chleb żytni pełnoziarnisty | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
| Sałata | 20 g (4 liście) | Zamienniki |
| Energia | 603 kcal |
| Białko: | 27 g |
| Tłuszcz: | 35 g |
| Węglowodany: | 52 g |
| Błonnik: | 5 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
