Chleb pełnoziarnisty z serem żółtym, sałata z pomidorem i oliwą; brzoskwinia
| Ser, Gouda tłusty | 60 g (2 plastry ) | Zamienniki |
| Oliwa z oliwek | 5 g (1 łyżeczka) | Zamienniki |
| Chleb żytni pełnoziarnisty | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
| Pomidor | 130 g (1 średnia sztuka) | Zamienniki |
| Sałata | 20 g (4 liście) | Zamienniki |
| Brzoskwinia | 100 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Energia | 495 kcal |
| Białko: | 24 g |
| Tłuszcz: | 21 g |
| Węglowodany: | 59 g |
| Błonnik: | 8 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
