Chleb żytni z masłem, sałatą, jajkiem i kiełkami, kefir
| Kefir, 2% tłuszczu | 150 g (1 filiżanka) | Zamienniki |
| Jaja kurze całe | 50 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Masło ekstra | 10 g (2 płaskie łyżeczki) | Zamienniki |
| Chleb żytni jasny | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
| Sałata | 10 g (2 liście) | Zamienniki |
| Soja, kiełki | 30 g (1 garść) | Zamienniki |
| Energia | 396 kcal |
| Białko: | 19 g |
| Tłuszcz: | 16 g |
| Węglowodany: | 56 g |
| Błonnik: | 4 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
