247 osób online (160 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z masłem, sałatą, jajkiem i kiełkami, kefir
Kefir, 2% tłuszczu 150 g (1 filiżanka) Zamienniki
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka) Zamienniki
Masło ekstra 10 g (2 płaskie łyżeczki) Zamienniki
Chleb żytni jasny 80 g (2 kromki) Zamienniki
Sałata 10 g (2 liście) Zamienniki
Soja, kiełki 30 g (1 garść) Zamienniki
Energia 396 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 4 g
Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego