354 osoby online (230 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z masłem, sałatą, jajkiem i kiełkami, kefir
Kefir, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka) Zamienniki
Masło ekstra 10 g (2 płaskie łyżeczki) Zamienniki
Chleb żytni jasny 80 g (2 kromki) Zamienniki
Sałata 10 g (2 liście) Zamienniki
Soja, kiełki 50 g (1 spora garść) Zamienniki
Energia 501 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 63 g
Błonnik: 5 g
Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego