Chleb żytni z masłem, sałatą, jajkiem i kiełkami; nektarynka; pestki dyni
Jaja kurze całe | 50 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Masło ekstra | 10 g (2 płaskie łyżeczki) | Zamienniki |
Chleb żytni razowy | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
Sałata | 10 g (2 liście) | Zamienniki |
Soja, kiełki | 30 g (1 garść) | Zamienniki |
Nektarynka | 100 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Dynia, pestki | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
Energia | 444 kcal |
Białko: | 16 g |
Tłuszcz: | 18 g |
Węglowodany: | 66 g |
Błonnik: | 6 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego