354 osoby online (230 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z masłem, sałatą, jajkiem i kiełkami; nektarynka; pestki dyni
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka) Zamienniki
Masło ekstra 10 g (2 płaskie łyżeczki) Zamienniki
Chleb żytni razowy 80 g (2 kromki) Zamienniki
Sałata 10 g (2 liście) Zamienniki
Soja, kiełki 30 g (1 garść) Zamienniki
Nektarynka 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Dynia, pestki 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 444 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 66 g
Błonnik: 6 g
Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego