354 osoby online (230 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z pastą z awokado, pomidorem i kiełkami
Chleb żytni pełnoziarnisty 110 g (3 kromki) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Soczewica, kiełki 20 g (1 garść) Zamienniki
Awokado 80 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Energia 451 kcal
Białko: 13 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 57 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego