350 osób online (227 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z pastą z awokado, pomidorem i kiełkami
Chleb żytni pełnoziarnisty 80 g (2 kromki) Zamienniki
Czosnek 2 g (pół ząbka) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Soczewica, kiełki 20 g (garść) Zamienniki
Awokado 80 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Cytryna 10 g (2 łyżeczki) Zamienniki
Energia 356 kcal
Białko: 10 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 57 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego