298 osób online (194 desktop_mac) (104 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z sałatą, pastą z awokado i kiełkami
Chleb żytni razowy 80 g (2 kromki) Zamienniki
Czosnek 5 g (1/2 ząbka) Zamienniki
Sałata 10 g (2 liście) Zamienniki
Soja, kiełki 50 g (1 garść) Zamienniki
Awokado 60 g (1/2 małej sztuki) Zamienniki
Cytryna 10 g (1 łyżka soku) Zamienniki
Energia 344 kcal
Białko: 5 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 52 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego