543 osoby online (353 desktop_mac) (190 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z sałatą, pastą z awokado i kiełkami; kefir
Kefir, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Chleb żytni jasny 90 g (3 kromki) Zamienniki
Czosnek 5 g (1/2 ząbka) Zamienniki
Sałata 10 g (2 liście) Zamienniki
Awokado 80 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Cytryna 10 g (1 łyżka soku) Zamienniki
Energia 487 kcal
Białko: 14 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 72 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: dojrzałe awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego