551 osób online (358 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z sałatą, pastą z awokado i kiełkami; kefir
Kefir, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Chleb żytni razowy 80 g (2 kromki) Zamienniki
Czosnek 5 g (1/2 ząbka) Zamienniki
Sałata 10 g (2 liście) Zamienniki
Soja, kiełki 50 g (1 spora garść) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 małej sztuki) Zamienniki
Cytryna 5 g (1 łyżeczka soku) Zamienniki
Energia 495 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 67 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego