544 osoby online (353 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Chleb żytni z sałatą, pastą z awokado i kiełkami; kefir; śliwki
Kefir, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Chleb żytni jasny 80 g (2 kromki) Zamienniki
Czosnek 5 g (1/2 ząbka) Zamienniki
Sałata 10 g (2 liście) Zamienniki
Soja, kiełki 50 g (1 spora garść) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 małej sztuki) Zamienniki
Cytryna 5 g (1 łyżeczka soku) Zamienniki
Śliwki 200 g (8 sztuk) Zamienniki
Energia 546 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 95 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i zblendować, dodać przeciśnięty czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego