Chleb żytni z sałatą, pasztetem sojowym i kiełkami; kefir; brzoskwinia
| Kefir, 2% tłuszczu | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
| Chleb żytni jasny | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
| Sałata | 10 g (2 liście) | Zamienniki |
| Soja, kiełki | 50 g (1 spora garść) | Zamienniki |
| Pasztet sojowy do 10g tłuszczu na 100g | 60 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
| Brzoskwinia | 100 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Energia | 545 kcal |
| Białko: | 23 g |
| Tłuszcz: | 22 g |
| Węglowodany: | 74 g |
| Błonnik: | 6 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
