Chleb żytni z serem Camembert, pomidorki koktajlowe; kefir; maliny; sok wielowarzywny
| Kefir, 2% tłuszczu | 300 g (1 kubek) | Zamienniki |
| Ser, Camembert pełnotłusty | 40 g (2 plasterki) | Zamienniki |
| Chleb żytni razowy | 80 g (2 kromki) | Zamienniki |
| Pomidorki koktajlowe | 200 g (20 sztuk) | Zamienniki |
| Maliny | 140 g (1 szklanka) | Zamienniki |
| Sok wielowarzywny | 200 g (1 niepełna szklanka) | Zamienniki |
| Energia | 609 kcal |
| Białko: | 27 g |
| Tłuszcz: | 22 g |
| Węglowodany: | 87 g |
| Błonnik: | 15 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
