Chleb żytni z serem Camembert, sałatą z pomidorem; kefir
| Kefir, 2% tłuszczu | 150 g (1 filiżanka) | Zamienniki |
| Ser, Camembert pełnotłusty | 60 g (2 plastry ) | Zamienniki |
| Chleb żytni razowy wytrawny | 80 g (2 kromki ) | Zamienniki |
| Pomidor | 100 g (1 mały) | Zamienniki |
| Sałata | 10 g (2 liście) | Zamienniki |
| Energia | 442 kcal |
| Białko: | 25 g |
| Tłuszcz: | 18 g |
| Węglowodany: | 52 g |
| Błonnik: | 8 g |
Sposób przygotowania
zrób kanapki z serem, sałatę porwij i dodaj kawałki pomidora; popij kefirem.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
