Chleb żytni z serem Camembert, sałatą z pomidorem; kefir; morele
| Kefir, 2% tłuszczu | 150 g (1 filiżanka) | Zamienniki |
| Ser, Camembert pełnotłusty | 60 g (2 plastry ) | Zamienniki |
| Chleb żytni razowy wytrawny | 80 g (2 kromki ) | Zamienniki |
| Pomidor | 100 g (1 mały) | Zamienniki |
| Sałata | 10 g (2 liście) | Zamienniki |
| Morele | 100 g (2 sztuki ) | Zamienniki |
| Energia | 489 kcal |
| Białko: | 26 g |
| Tłuszcz: | 19 g |
| Węglowodany: | 64 g |
| Błonnik: | 10 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
