153 osoby online (99 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Cielecina z brokułami i makaronem
Cielęcina, łopatka 130 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Makaron razowy 50 g (1 gniazdo) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Energia 506 kcal
Białko: 37 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 50 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso ugotować na wkładce razem z brokułami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego