100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Dorsz z miętą i porami, makaron razowy
Wywar z włoszczyzny 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Dorsz, świeży, filety bez skóry 200 g (2 filety) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki ) Zamienniki
Makaron razowy 60 g (2 garści ) Zamienniki
Por 250 g (1 sztuka) Zamienniki
Świeża mięta 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 600 kcal
Białko: 45 g
Tłuszcz: 23 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

kawałki dorsza poddusić na oliwie. Dodać pokrojonego pora, podlać wywarem z włoszczyzny i dusić do miękkości. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Danie serwować ze świeżą miętą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego