402 osoby online (261 desktop_mac) (141 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Dorsz z miętą i porami, makaron razowy
Wywar z włoszczyzny 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Dorsz, świeży, filety bez skóry 150 g (2 średnie filety) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Makaron razowy 30 g (garść ) Zamienniki
Por 200 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Świeża mięta 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 353 kcal
Białko: 33 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 35 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

kawałki dorsza poddusić na oliwie. Dodać pokrojonego pora, podlać wywarem z włoszczyzny i dusić do miękkości. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Danie serwować ze świeżą miętą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego