558 osób online (363 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Dorsz z miętą i porami, makaron razowy
Wywar z włoszczyzny 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Dorsz, świeży, filety bez skóry 200 g (2 filety) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki ) Zamienniki
Por 150 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Świeża mięta 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 353 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 9 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

kawałki dorsza poddusić na oliwie. Dodać zblanszowanego pora, podlać wywarem z włoszczyzny i dusić do miękkości. Danie serwować ze świeżą miętą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego