246 osób online (160 desktop_mac) (86 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Dorsz z miętą i porami, makaron razowy
Wywar z włoszczyzny 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Dorsz, świeży, filety bez skóry 200 g (2 filety) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki ) Zamienniki
Makaron razowy 50 g (garść ) Zamienniki
Por 200 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Świeża mięta 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 507 kcal
Białko: 43 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 50 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

kawałki dorsza poddusić na oliwie. Dodać pokrojonego pora, podlać wywarem z włoszczyzny i dusić do miękkości. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Danie serwować ze świeżą miętą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego